Tietosuojalausunto

Tilata

Kun teet tilauksen minulta, käytän henkilötietojasi tilauksen käsittelyyn. Voin sitten antaa henkilötietosi toimituspalvelulleni, jotta tilaus toimitetaan sinulle. Saan myös tietoja maksustasi pankistasi.
Käytän tähän maksutietojasi, nimeäsi ja osoitettasi, IP-osoitettasi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi ja laskutusosoitettasi. Teen tämän luvanne perusteella. Säilytän nämä tiedot vuoden ajan tilauksesi valmistumisen jälkeen ja seitsemän vuotta sen jälkeen (se on lakisääteinen säilytysvaatimus).

Tarjoaminen kolmansille osapuolille
Työskentelen tiettyjen yritysten kanssa, jotka voivat vastaanottaa henkilötietojasi meiltä yllä.

Tilausten käsittelyssä työskentelen yhdessä:
– Maksupalveluntarjoajani
– Postiyhtiöni
– Isäntäjuhlani

Cookies
Verkkokauppani käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joihin voimme tallentaa tietoja, jotta sinun ei tarvitse syöttää niitä jatkuvasti. Mutta näen myös, että vierailet taas. Kun vierailet verkkosivustollani ensimmäistä kertaa, näytän sinulle ilmoituksen, jossa on selitys evästeistä. Pyydän sinua hyväksymään näiden evästeiden käytön. Voit estää evästeiden asettamisen selaimesi kautta, mutta jotkin kaupassani olevat asiat eivät enää toimi kunnolla.

Google Analytics
Käytän Google Analyticsia seuratakseni, kuinka kävijät käyttävät verkkokauppaani. Minulla on prosessorisopimus Googlen kanssa. On tiukat sopimukset siitä, mitä he voivat noudattaa. En ole antanut Googlelle lupaa käyttää hankittuja Analytics-tietoja muihin Googlen palveluihin. Annoin Googlen anonymisoida IP-osoitteet.

Turvallisuus
Henkilötietojen turvallisuus on minulle erittäin tärkeää. Varmistan, että tietosi ovat hyvin suojattuja kanssani.

Käytä, muuta ja poista tietojasi
Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja minulla on sinusta, voit aina ottaa minuun yhteyttä. Katso yhteystiedot alta.
Sinulla on seuraavat oikeudet:
– saada selvitys siitä, mitä henkilötietoja minulla on ja mitä teen niillä
– pääsy tarkkoihin henkilötietoihin, jotka minulla on sinusta
– virheet korjataan
– vanhentuneiden henkilötietojen poistaminen
– luvan peruuttaminen
– vastustaa tiettyä käyttöä

Tekemään valituksen
Jos sinusta tuntuu, että en auta sinua oikealla tavalla henkilötietojesi suhteen, sinulla on oikeus tehdä valitus esimiehelle. Tätä kutsutaan Hollannin tietosuojaviranomaiseksi.